Wash the greens, dry them, chop finely. Leave some for serving. Thaw the finished phyllo dough. Wash the salmon steaks, dry with paper towels, cut into two parts. Melt the butter in the microwave. Prepare a baking sheet. Turn the oven on 180 degrees.
Вымойте зелень, обсушите, мелко нарежьте. Часть оставьте для подачи. Разморозьте готовое тесто фило. Стейки семги вымойте, обсушите бумажными полотенцами, разрежьте на две части. Растопите сливочное масло в микроволновой печи. Приготовьте противень. Включите духовку на 180 градусов.
Prepare the salmon. Salt and pepper the salmon pieces and sprinkle with a little lemon juice.
Подготовьте семгу. Посолите и поперчите кусочки семги, сбрызните небольшим количеством лимонного сока.
Make the filling. Combine chopped dill with curd cheese, mix thoroughly until smooth.
Сделайте начинку. Соедините измельченную зелень укропа с творожным сыром, тщательно перемешайте до однородности.
Prepare a hot appetizer. Place a piece of salmon on the surface of a sheet of filo, pre-greased with butter, and spread curd cheese with dill on top. Wrap the contents in the dough and place on a baking sheet. Apply a thin layer of butter to the top of the product. Place the pan in the oven for 15 minutes.
Приготовьте горячую закуску. На поверхность листа фило, предварительно смазанного масла, выложите кусочек семги, поверх распределите творожный сыр с укропом. Заверните содержимое в тесто рулетом и выложите на противень. На верх изделия нанесите тонкий слой сливочного масла. Отправьте противень в духовой шкаф на 15 минут.
Before serving, decorate filo rolls with curd cheese with fresh herbs.
Рулетики из фило с творожным сыром перед подачей оформите свежей зеленью.