Wash the tomatoes, dry with paper towels, and chop finely. Thaw the finished phyllo dough. Cut the feta into medium pieces and crumble. Melt the butter in the microwave. Prepare a baking sheet. Turn the oven on 180 degrees.
Вымойте помидоры, обсушите бумажными полотенцами, мелко нарежьте. Разморозьте готовое тесто фило. Фету нарежьте средними кусочками, раскрошите. Растопите сливочное масло в микроволновой печи. Приготовьте противень. Включите духовку на 180 градусов.
Prepare the filling. Combine tomatoes with crumbled feta, lightly pepper, season with mayonnaise and mix.
Подготовьте начинку. Помидоры соедините с раскрошенной фетой, слегка поперчите, заправьте майонезом и перемешайте.
Prepare filo rolls. Apply butter to the surface of the phyllo sheet. Spread the tomato and cheese filling in an even layer. Roll it up and place it on a baking sheet. Also grease the top of the product with oil. Place in the middle section of the oven for 15 minutes.
Приготовьте рулетики из фило. На поверхность листа фило нанесите сливочное масло. Ровным слоем распределите помидорно-сырную начинку. Сверните рулетиком, уложите на противень. Верх изделия также смажьте маслом. Поставьте в средний отдел духового шкафа на 15 минут.
Place filo rolls with feta cheese on serving plates and drizzle with a little soy sauce.
Рулетики из фило с сыром фета выложите на сервировочные тарелки, полейте небольшим количеством соевого соуса.