Wash the chicken fillet, pat dry with paper towels, and cut into medium-sized pieces. Wash the tomatoes and herbs and dry. Cut the tomatoes into half rings. Finely chop the dill. Peel the garlic and pass through a press. Thaw the finished phyllo dough. Grate the cheese on a medium grater. Melt the butter in the microwave. Prepare a baking sheet. Set the oven to preheat at 180 degrees.
Вымойте куриное филе, обсушите бумажными полотенцами, нарежьте кусочками среднего размера. Вымойте помидоры и зелень, обсушите. Помидоры нарежьте полукольцами. Укроп мелко нарежьте. Очистите чеснок от шелухи, пропустите через пресс. Разморозьте готовое тесто фило. Сыр натрите на средней терке. Растопите сливочное масло в микроволновой печи. Приготовьте противень. Поставьте духовку разогреваться при температуре 180 градусов.
Prepare the filling. Combine chopped dill with garlic and mayonnaise, mix. Add the resulting garlic mixture to the chicken fillet and stir.
Приготовьте начинку. Измельченный укроп соедините с чесноком и майонезом, перемешайте. Добавьте полученную чесночную смесь к куриному филе и перемешайте.
Bake phyllo dough with chicken and tomato. Place a sheet of phyllo on the work surface and spread butter on the surface. Place the chicken fillet first, then the tomatoes and sprinkle with cheese. Wrap the filling in the dough and place it on a baking sheet so that the cheese is on top. Grease with butter. Place in the oven for 15 minutes.
Запеките тесто фило с курицей и помидором. На рабочем столе разложите лист фило, нанесите на поверхность сливочное масло. Выложите сначала куриное филе, затем помидоры и посыпьте сыром. Заверните начинку в тесто и уложите на противень так, чтобы сыр был сверху. Смажьте сливочным маслом. Отправьте в духовой шкаф на 15 минут.
Place the phyllo and tomatoes on serving plates and serve with garlic sauce as an accompaniment.
Фило с помидорами выложите на сервировочные тарелки, в качестве дополнения подайте чесночный соус.