Thaw the phyllo dough. Wash and peel the garlic, pass through a press. Rinse the dill, dry with a paper towel, and chop. Remove crab sticks from packaging and grate on a coarse grater. Melt the butter in the microwave. Prepare a baking sheet. Turn the oven on 180 degrees.
Разморозьте тесто фило. Вымойте и очистите чеснок, пропустите через пресс. Промойте укроп, обсушите с помощью бумажного полотенца, измельчите. Крабовые палочки освободите от упаковки, натрите на крупной терке. Сливочное масло растопите в микроволновой печи. Приготовьте противень. Включите духовку на 180 градусов.
Prepare the crab filling. Combine crab sticks with cream cheese, mayonnaise and garlic, mix. Season with salt and pepper to taste and mix well again. Divide the filling into 4 parts.
Приготовьте крабовую начинку. Крабовые палочки соедините со сливочным сыром, майонезом и чесноком, перемешайте. Приправьте солью и перцем по вкусу, еще раз хорошо перемешайте. Разделите начинку на 4 части.
Form into rolls and prepare to serve. Brush a sheet of phyllo with butter, place a second one on top, and brush with butter again. Place some of the filling in the middle. Cover one edge with phyllo, then roll into a log. Place the preparations on a baking sheet. Brush the top of each piece with butter. Place in a preheated oven for 20 minutes.
Сформируйте рулеты и подготовьте их к подаче. Лист фило смажьте маслом, поверх уложите второй, снова смажьте маслом. В середину выложите часть начинки. Прикройте одним краем фило, затем скрутите в рулет. Заготовки выложите на противень. Смажьте верх каждого изделия сливочным маслом. Отправьте в разогретую духовку на 20 минут.
Place filo rolls with crab sticks on a serving plate and garnish with chopped dill.
Рулетики из фило с крабовыми палочками разложите на сервировочной тарелке, оформите измельченной зеленью укропа.