Thaw the phyllo dough. Wash the raisins, pour boiling water over them, leave for 5 minutes, then drain the liquid and dry the raisins on paper towels. Wash the egg. Remove the butter from the refrigerator in advance; it should be at room temperature.
Разморозьте тесто фило. Вымойте изюм, залейте его кипятком, оставьте на 5 минут, затем жидкость слейте, изюм обсушите на бумажных полотенцах. Вымойте яйцо. Заранее достаньте масло из холодильника, оно должно быть комнатной температуры.
Make the filling. Place the cottage cheese in a bowl, add the egg, stir. Add sugar and salt, mix everything thoroughly or beat with a blender until smooth. Add raisins to the curd mass, mix well again.
Займитесь начинкой. Выложите творог в миску, добавьте яйцо, перемешайте. Добавьте сахар и соль, тщательно все перемешайте или взбейте блендером до однородной массы. Добавьте изюм в творожную массу, еще раз хорошо перемешайте.
Prepare pancakes. Place the dough on the table, placing one sheet on top of the other. Spread the inner layer with butter. Place the curd filling in the center of the sheet and wrap it in an envelope. Heat vegetable oil in a frying pan. Place the pancakes, fry them on both sides until golden brown, about 3-4 minutes on each side.
Приготовьте блины. Разложите тесто на столе, положив один лист на другой. Внутренний слой намажьте сливочным маслом. Выложите в центр листа творожную начинку, заверните конвертом. Разогрейте растительное масло на сковороде. Выложите блины, обжарьте их с двух сторон до румяной корочки, приблизительно по 3-4 минуты с каждой.
Before serving, dust filo pancakes with powdered sugar.
Перед подачей блины из фило посыпьте сахарной пудрой.