Prepare all the necessary ingredients and work surface. Rinse vegetables, herbs and mushrooms and dry with a paper towel. Peel vegetables and onions. Boil the carrots until tender.
Подготовьте все необходимые ингредиенты и рабочую поверхность. Овощи, зелень и грибы ополосните и просушите бумажным полотенцем.Овощи и лук очистите. Морковь отварите до готовности.
Cut the champignons into thin slices.
Шампиньоны нарежьте тонкими пластинками.
Cut the onion into thin slices.
Лук нарежьте тонкими дольками.
Cut the crab sticks as desired.
Крабовые палочки нарежьте произвольно.
Chop the dill finely.
Укроп порубите мелко.
Grate the boiled carrots on a coarse grater.
Вареную морковь натрите на крупной терке.
Heat a frying pan with sunflower oil. Fry the onion for 3-5 minutes until golden brown and characteristic aroma.
Разогрейте сковороду с подсолнечным маслом. Обжарьте лук 3-5 минут до золотистого цвета и характерного аромата.
Add champignons to the fried onions. Fry the mushrooms and onions for 5-7 minutes, stirring frequently, until tender.
Добавьте к обжаренному луку шампиньоны. Обжаривайте шампиньоны и лук 5-7 минут, часто помешивая, до готовности.
Add salt to taste. Stir.
Добавьте соль по вкусу. Перемешайте.
Add crab sticks to the pan. Fry everything together, stirring, for 5-7 minutes.
Добавьте в сковороду крабовые палочки. Обжарьте все вместе, помешивая, 5-7 минут.
Add boiled carrots and dill to the pan. Stir.
Добавьте в сковороду вареную морковь и укроп. Перемешайте.
Place the salad on serving plates, add wine vinegar and pepper to taste.
Разложите салат по порционным тарелкам, добавьте винный уксус и перец по вкусу.