Thaw frozen phyllo dough in a plastic bag or under a damp towel. Wash the beef, dry with paper towels, cut into cubes. Peel the onion and cut into several pieces. Crumble the cheese. Wash the parsley, dry it, chop it. Prepare a meat grinder or blender. Grease a baking tray with oil. Turn on the oven at 180-200 degrees.
Замороженное тесто фило разморозьте в полиэтиленовом пакете или под влажным полотенцем. Говядину вымойте, обсушите бумажными полотенцами, нарежьте кубиками. Репчатый лук почистите, разрежьте на несколько частей. Сыр раскрошите. Петрушку вымойте, обсушите, измельчите. Приготовьте мясорубку или блендер. Противень смажьте маслом. Включите духовку на 180-200 градусов.
Prepare the filling. Pass the meat through a meat grinder or puree in a blender. Combine with parsley and stir. Fry the onion in olive oil for 3-5 minutes. Add to the minced meat, knead. Add dried oregano, season with salt and pepper, and stir. Fry for 10 minutes until the liquid has completely evaporated.
Приготовьте начинку. Мясо пропустите через мясорубку или пробейте в блендере. Соедините с петрушкой, перемешайте. Лук обжарьте на оливковом масле в течение 3-5 минут. Добавьте к фаршу, разомните. Всыпьте сушеный орегано, приправьте солью и перцем, перемешайте. Обжарьте в течение 10 минут до полного выпаривания жидкости.
Prepare the sauce. Add sour cream and yogurt to the crumbled cheese, beat until smooth. Add grain mustard and stir. Separately, whip the cream until fluffy. Gently mix the cheese mass with the cream, pouring it in small portions and stirring each time until smooth. Transfer the sauce to a separate bowl and cool. Then add paprika and stir.
Приготовьте соус. В раскрошенный сыр добавьте сметану и йогурт, взбейте до однородности. Добавьте зерновую горчицу и перемешайте. Отдельно взбейте сливки до пышной пены. Аккуратно смешайте сырную массу со сливками, вливая их небольшими порциями и каждый раз перемешивая до однородности. Переложите соус в отдельную миску и остудите. Затем добавьте паприку и перемешайте.
Form lasagna. Place three sheets of phyllo on a baking sheet, brushing each sheet with butter. Place 1/2 of the filling, distributing it evenly over the sheet and leaving 3-4 cm at the edges. Place four more sheets of phyllo on top, brushing them with butter. Place the remaining half of the filling and cover it with the remaining sheets of dough. Place the pie in the oven for approximately 25-30 minutes.
Сформируйте лазанью. Выложите три листа фило на противень, промазывая маслом каждый лист. Выложите 1/2 начинки, равномерно распределяя ее по листу и оставляя по 3-4 см по краям. Сверху уложите еще четыре листа фило, смазывая их маслом. Выложите оставшуюся половину начинки и накройте ее оставшимися листами теста. Отправьте пирог в духовку приблизительно на 25-30 минут.
Cut filo lasagne with homemade minced meat into portions, serve hot, topped with cold sauce.
Лазанью из фило с домашним фаршем разрежьте на порционные кусочки, подайте горячей, полив холодным соусом.