Thaw the phyllo dough. Cut the ham and cheese into slices. Melt the butter in a microwave oven or in a water bath. Prepare a baking sheet and preheat the oven to 180 degrees.
Тесто фило разморозьте. Ветчину и сыр нарежьте на пластины. Сливочное масло растопите в микроволновой печи или на водяной бане. Приготовьте противень, духовку разогрейте до 180 градусов.
Prepare the phyllo dough. Lay a sheet of phyllo on a work surface and brush it with butter. Place each subsequent sheet of dough on top of the previous one. Cut the workpiece into 2 parts.
Подготовьте тесто фило. На рабочей поверхности расстелите лист фило и смажьте его сливочным маслом. Каждый последующий лист теста положите на предыдущий. Разрежьте заготовку на 2 части.
Place the filling. Place slabs of ham and cheese on the edge of the prepared dough. Fold the sheets towards the center. Brush the folded phyllo strips with butter. Roll the dough into logs and brush again with oil. Place the rolls on a baking sheet and place in the preheated oven. Bake for 40-50 minutes until golden brown.
Выложите начинку. На край подготовленного теста выложите пластины ветчины и сыра. Листы подверните к центру. Смажьте подвернутые полоски фило сливочным маслом. Сверните тесто в виде рулетиков и вновь смажьте маслом. Рулетики выложите на противень и отправьте в разогретую духовку. Выпекайте 40-50 минут до румяной корочки.
Serve filo rolls with ham with sour cream.
Рулетики из фило с ветчиной подайте к столу со сметаной.