Wash the vegetables, dry, peel and cut into cubes. Melt the butter. Wash the greens and dry. Prepare a baking dish. Preheat the oven to 190 degrees.
Вымойте овощи, обсушите, очистите и нарежьте кубиками. Растопите сливочное масло. Зелень вымойте, обсушите. Приготовьте форму для выпечки. Разогрейте духовку до 190 градусов.
Make the filling. Place the frying pan on the fire, heat the vegetable oil, add the onion cubes. Fry until translucent for 3-5 minutes, add all the chopped vegetables. Stir and simmer covered for 20-25 minutes over low heat. Turn off the heat, season with salt and pepper, and stir.
Сделайте начинку. Сковороду поставьте на огонь, разогрейте растительное масло, положите кубики репчатого лука. Пожарьте до прозрачности 3-5 минут, добавьте все нарезанные овощи. Перемешайте и тушите под крышкой 20-25 минут на медленном огне. Выключите огонь, приправьте солью и перцем, перемешайте.
Assemble the vegetable pie. Place 1 sheet of phyllo in the bottom of the baking dish, leaving the edges overhanging slightly. Brush with melted butter, then add another sheet of dough and brush with butter again. Do this for all the phyllo sheets. Place the filling in the pan and smooth it out. Fold the edges of the dough over the filling and brush with the remaining oil. Place the pie pan in a preheated oven. Bake for 40-50 minutes until crispy.
Соберите пирог с овощами. На дно формы для выпекания положите 1 лист фило так, чтобы его края немного свисали. Смажьте растопленным сливочным маслом, затем выложите еще один лист теста и вновь смажьте маслом. Так поступите со всеми листами фило. В форму выложите начинку и разровняйте. Края теста заверните на начинку и смажьте оставшимся маслом. Форму с пирогом отправьте в заранее разогретую духовку. Выпекайте 40-50 минут до появления хрустящей корочки.
Cut filo pie with vegetables into portions, decorate each piece with fresh herbs.
Пирог из фило с овощами разрежьте на порции, каждый кусочек оформите свежей зеленью.