Prepare the necessary products. Wash the broccoli and divide it into small florets. Crumble the feta. Wash the mint, dry and chop. Prepare a baking dish. Preheat the oven to 180 degrees.
Подготовьте необходимые продукты. Брокколи вымойте, разделите на небольшие соцветия. Фету раскрошите. Мяту вымойте, обсушите и нарежьте. Приготовьте форму для выпечки. Духовку разогрейте до 180 градусов.
Prepare the filling. Bring a saucepan with a little water to a boil and add broccoli. Cook for about 5 minutes. Then transfer to a plate. Break eggs into a small bowl, add sour cream and salt. Beat until smooth. In a separate bowl, combine broccoli, mint and cheese.
Подготовьте начинку. Кастрюлю с небольшим количеством воды доведите до кипения и выложите брокколи. Варите около 5 минут. Затем переложите на тарелку. В небольшую миску разбейте яйца, добавьте сметану и соль. Взбейте до однородной консистенции. В отдельной миске смешайте брокколи, мяту и сыр.
Form a pie. Lay out sheets of phyllo, brush with olive oil and place on top of each other in the pie dish, leaving edges. Pour in the sour cream and place the filling on top. Place the dough in a preheated oven and bake for 40 minutes until golden brown.
Сформируйте пирог. Листы фило расстелите, смажьте оливковым маслом и выложите друг на друга в форму для пирога, оставляя бортики. Влейте сметанную массу и сверху выложите начинку. Заготовку отправьте в заранее разогретую духовку и выпекайте 40 минут до румяной корочки.
Let the filo pie with broccoli cool slightly and cut into portions. Garnish with a sprig of mint.
Пирог из фило с брокколи слегка остудите, нарежьте на порционные части. Украсьте веточкой мяты.