Thaw the phyllo dough in advance. Wash, peel and grate the zucchini on a coarse grater. Squeeze them lightly. Crumble the feta cheese. Boil an egg. Finely chop the egg and herbs. Prepare a bowl and baking dish.
Заранее разморозьте тесто фило. Помойте, почистите и натрите на крупной терке кабачки. Слегка отожмите их. Раскрошите сыр фета. Сварите яйцо. Мелко порежьте яйцо и зелень. Приготовьте миску и форму для запекания.
Prepare the filling. Combine zucchini, feta cheese, herbs, green onions and eggs in a bowl. Salt and pepper to taste. Mix well.
Приготовьте начинку. Смешайте в миске кабачки, сыр фета, зелень, зеленый лук и яйца. Посолите и поперчите по вкусу. Хорошо перемешайте.
Form and bake the pie. Preheat the oven to 180 degrees. Grease the pan with olive oil. Spread the sheet of dough with oil and place it in the pan. Repeat this with six more sheets. Lay out the filling and smooth it out. Place 6 more sheets of phyllo on top, brushing each one with butter. Bake the pie for 30-40 minutes.
Сформируйте и запеките пирог. Разогрейте духовку до 180 градусов. Смажьте форму оливковым маслом. Намажьте лист теста маслом и выложите его в форму. Повторите это еще с шестью листами. Выложите начинку, разровняйте ее. Наверх выложите еще 6 листов фило, смазывая каждый из них маслом. Выпекайте пирог в течение 30-40 минут.
“Kolokitopita” will look great if you decorate it with greenery.
«Колокитопита» будет отлично смотреться, если украсить ее зеленью.