Thaw the phyllo dough in advance. Peel the sausages from the film and cut in half. Cut the pineapple slices in half.
Заранее разморозьте тесто фило. Очистите сосиски от пленки и разрежьте пополам. Кружочки ананаса разрежьте пополам.
Form into rolls. Place the first sheet of phyllo on a work surface and brush with oil. Place three more sheets on top, spread in the same way. Cut this stack into 4 pieces. Place half a sausage, mustard on the corner of each, and cover with pineapple. Fold in the near end first, the sides, then roll into a log.
Сформируйте рулетики. Выложите первый лист фило на рабочую поверхность, смажьте маслом. Сверху выложите еще три листа, точно так же намазанных. Разрежьте эту стопку на 4 части. На уголок каждой положите половинку сосиски, горчицу, накройте ананасом. Сначала заверните ближний конец, боковые стороны, затем скрутите в рулетик.
Finish cooking. Place the rolls on a greased baking dish and place in an oven preheated to 200 degrees for 10 minutes. Place on a plate and serve.
Завершите приготовление. Выложите рулетики на смазанную маслом форму для запекания, поставьте на 10 минут в разогретую до 200 градусов духовку. Выложите на тарелку и подайте на стол.
Serve the rolls on a plate with the herbs and cherry tomatoes.
Подайте рулетики на тарелке с зеленью и помидорами черри.