Thaw the duck and divide into several parts. Open a can of peas. Boil the eggs, peel and cut in half. Peel, wash and coarsely chop the onions and carrots. Prepare forms for jellied meat.
Разморозьте утку и разделите на несколько частей. Откройте банку с горошком. Сварите яйца, очистите и разрежьте пополам. Почистите, помойте и крупно нарежьте лук и морковь. Подготовьте формы для холодца.
Boil the duck and broth. Place the chopped duck, chopped carrots and onions in a pan, add water, salt and pepper and put on fire. Bring to a boil, reduce heat to low, cover and simmer for 4 hours. Then remove the duck, carrots and onions, add water and bring the broth to a boil again. Turn off the stove.
Сварите утку и бульон. Положите в кастрюлю разделанную утку, нарезанные морковь и лук, залейте водой, посолите, поперчите и поставьте на огонь. Доведите до кипения, уменьшите огонь до минимума, накройте крышкой и варите в течение 4 часов. Затем достаньте утку, морковь и лук, долейте воды и доведите бульон до кипения еще раз. Выключите плиту.
Prepare jellied meat. Finely chop the duck meat. Add gelatin to the broth and stir well. Place the duck, carrots, onions, eggs and peas in the pan. Pour the broth through a sieve and let cool. Cover with a lid and place the jellied meat in the refrigerator for 8 hours.
Приготовьте холодец. Мелко нарежьте мясо утки. Добавьте в бульон желатин и хорошо размешайте. Выложите в форму утку, морковь, лук, яйца и горошек. Залейте бульоном через сито и дайте остыть. Накройте крышкой и поставьте холодец в холодильник на 8 часов.
Serve jellied duck with horseradish.
Подавайте холодец из утки с хреном.