Wash half the chicken, pork leg and pork pulp, dry and cut into several pieces. Peel the carrots and onions, wash and cut into 4 pieces. Peel the garlic and pass through a press. To serve, wash and dry the parsley. Prepare a pan for cooking and bowls for freezing the jellied meat.
Половину курицы, свиную ногу и свиную мякоть промойте, обсушите и разрежьте на несколько частей. Морковь и лук очистите, вымойте и порежьте на 4 части. Чеснок очистите и пропустите через пресс. Петрушку для подачи помойте и просушите. Подготовьте кастрюлю для варки и пиалы для застывания холодца.
Prepare the meat. Place the pork feet, chicken and pork pulp into the pan. Add water and leave for 3 hours. Place the pan on the stove, when the water boils, skim off the foam, reduce the heat and cook for 1.5 hours.
Подготовьте мясо. В кастрюлю выложите свиные ноги, курицу и свиную мякоть. Добавьте воду и оставьте на 3 часа. Поставьте кастрюлю на плиту, когда вода закипит, снимите пену, снизьте огонь и варите 1,5 часа.
Add vegetables to meat. Place the carrots and onions in the pan with the meat and cook for another 1 hour. Add salt, pepper and bay leaf, cook for another 30 minutes. Remove the pan from the heat and cool.
Добавьте овощи к мясу. Морковь и лук положите в кастрюлю к мясу и варите еще в течение 1 часа. Добавьте соль, перец и лавровый лист, варите еще 30 минут. Снимите кастрюлю с огня и остудите.
Make jellied meat. Remove the meat from the broth and chop finely. Clean the broth from any remaining ingredients through a sieve, then through cheesecloth. Place equal parts of meat into bowls, sprinkle with garlic and pour in broth. Place the jellied meat in the refrigerator to harden for 6 hours.
Оформите холодец. Мясо достаньте из бульона и мелко нарежьте. Бульон очистите от остатков других ингредиентов через сито, затем через марлю. В пиалы разложите равные части мяса, посыпьте чесноком и залейте бульоном. Поставьте холодец в холодильник для застывания на 6 часов.
Place a portion of the prepared jellied meat on a wide plate, place a saucepan with mustard next to it and garnish with a sprig of parsley.
Порцию готового холодца выложите на широкую тарелку, рядом поставьте соусницу с горчицей и украсьте веточкой петрушки.