Defrost the dough. Wash the pears, peel them and cut them into slices. Finely grind the chocolate in a blender, and then the almonds. Melt the butter. Line a baking tray with baking paper. Turn on the oven at 190-200 degrees.
Разморозьте тесто. Вымойте груши, очистите их и нарежьте на дольки. Мелко измельчите в блендере шоколад, а затем миндаль. Растопите сливочное масло. Застелите пекарской бумагой противень. Включите духовку на 190-200 градусов.
Boil the pears. Place a pan of water over medium heat, add powdered sugar, bring to a boil, add pears and cook for 5-10 minutes. Then drain the fruit in a colander and cool.
Сварите груши. Поставьте кастрюлю с водой на средний огонь, всыпьте сахарную пудру, доведите до кипения, добавьте груши и варите их в течение 5-10 минут. Затем откиньте фрукты на дуршлаг и остудите.
Bake the roll. To do this, grease a sheet of dough with butter, sprinkle with nut and chocolate crumbs, and place a second sheet on top. Repeat the same procedure until you run out of food. Fold the edges of the dough inward, place the pears at a distance of 3 cm from the edge, roll it up, place it on a baking sheet and place it in the oven for 20 minutes.
Запеките рулет. Для этого смажьте лист теста сливочным маслом, посыпьте ореховой и шоколадной крошкой, сверху выложите второй лист. Повторяйте аналогичную процедуру до тех пор, пока не закончатся продукты. Заверните края теста внутрь, выложите груши на расстоянии 3 см от края, сверните рулет, уложите на противень и отправьте его в духовку на 20 минут.
Dust the pear filo roll with powdered sugar, cut into portions and serve with a scoop of ice cream.
Посыпьте рулет из фило с грушей сахарной пудрой, нарежьте на порции и подавайте с шариком мороженого.