Thaw the phyllo dough in the refrigerator for 2 hours. Wash the chicken eggs. Wash the greens, dry on paper towels and finely chop. Finely chop the cheese and mash it. Prepare the slow cooker.
Тесто фило разморозьте в холодильнике в течение 2 часов. Куриные яйца вымойте. Зелень вымойте, обсушите на бумажных полотенцах и мелко нарежьте. Брынзу мелко порежьте и разомните. Приготовьте мультиварку.
Prepare the pie base. Mix cheese with two eggs. Grease each layer of dough with vegetable oil, spread 2-3 tbsp over the dough. l. filling, form a tight roll.
Приготовьте основу пирога. Смешайте брынзу с двумя яйцами. Каждый пласт теста смажьте растительным маслом, распределите по тесту 2-3 ст. л. начинки, сформируйте плотный рулет.
Prepare the pie. Grease the multicooker bowl with the remaining vegetable oil. Place the finished rolls tightly in the bowl, rolling them like a snail. Combine sour cream with the remaining eggs and mix. Pour the sauce evenly over the rolls. Cook in the slow cooker in the “baking” mode for 70 minutes.
Приготовьте пирог. Оставшимся растительным маслом смажьте чашу мультиварки. Готовые рулеты плотно уложите в чашу, сворачивая их улиткой. Сметану соедините с оставшимися яйцами, перемешайте. Равномерно вылейте соус на рулеты. Готовьте в мультиварке в режиме «выпечка» в течение 70 минут.
Serve the filo in portions, sprinkled with chopped herbs.
Подавайте фило порционно, посыпав рубленой зеленью.