Cut the suluguni into bars 5 cm long and 1 cm thick. Defrost the dough in the refrigerator, cut into strips 6 cm wide. Heat the oil in deep fat.
Сулугуни нарежьте на брусочки длиной 5 см и толщиной 1 см. Тесто разморозьте в холодильнике, нарежьте на полоски шириной 6 см. Разогрейте масло во фритюре.
Prepare the straws. Wrap each block of cheese tightly in a strip of dough, tuck the edges of the dough inward.
Подготовьте трубочки. Каждый брусочек сыра туго заверните в полоску теста, подверните края теста внутрь.
Fry the straws. Deep fry the tubes for about 1 minute until golden brown. Place on paper towels to absorb excess oil.
Пожарьте трубочки. Обжарьте трубочки во фритюре примерно 1 минуту до золотистой корочки. Выложите на бумажные полотенца, чтобы впитать лишнее масло.
Serve phyllo with suluguni with a glass of cold beer.
Подавайте фило с сулугуни с бокалом холодного пива.