Thaw the phyllo dough in the refrigerator for 1 hour. Wash the chicken eggs. Preheat the oven to 200 degrees.
Тесто фило разморозьте в холодильнике в течение 1 часа. Куриные яйца вымойте. Разогрейте духовку до 200 градусов.
Prepare the cream. Dissolve starch in half a glass of milk. Beat chicken eggs with vanilla and stevia, add milk and starch and mix again. Bring the remaining milk to a boil over medium heat and add it into the egg mixture in a thin stream, stirring constantly. Cook for 5 minutes over low heat.
Приготовьте крем. В половине стакана молока разведите крахмал. Куриные яйца взбейте с ванилином и стевией, добавьте молоко с крахмалом и еще раз перемешайте. Оставшееся молоко доведите на среднем огне до кипения, тонкой струйкой, постоянно помешивая, введите его в яичную смесь. Варите 5 минут на медленном огне.
Form the dessert. Cut the dough into two parts, bake the sheets one at a time for 3 minutes until golden brown. Soak each cake layer with hot cream, stacking them one on top of the other. Break the last cake into small pieces and sprinkle on the top layer. Place the resulting cake in the refrigerator to soak for 1-2 hours.
Сформируйте десерт. Тесто разрежьте на две части, выпеките листы по одному в течение 3 минут до румяного цвета. Горячим кремом пропитайте каждый корж, складывая их один на другой. Последний корж разломайте на маленькие кусочки и посыпьте верхний слой. Уберите получившийся торт в холодильник для пропитки на 1-2 часа.
Serve filo dessert with a cup of aromatic green tea.
Подавайте пп-десерт с фило с чашкой ароматного зеленого чая.