Thaw the phyllo dough in the refrigerator, cut each sheet into three rectangles. Wash the peaches, cut them in half, remove the pits, and cut into small slices. Preheat the oven to 180 degrees, prepare a muffin tin.
Тесто фило разморозьте в холодильнике, разрежьте каждый лист на три прямоугольника. Персики вымойте, разрежьте пополам, удалите косточки, нарежьте на небольшие дольки. Разогрейте духовку до 180 градусов, подготовьте форму для кексов.
Prepare dessert. Mix ricotta with sour cream. Grease muffin tins with vegetable oil. Place two rectangles of dough crosswise into each pan and add a tablespoon of ricotta.
Подготовьте десерт. Смешайте рикотту со сметаной. Формы для кексов смажьте растительным маслом. В каждую форму выложите поперек два прямоугольника теста, положите по столовой ложке рикотты.
Bake the dessert. Place peach slices on top of the ricotta. Brush the edges of the dough with the remaining vegetable oil. Bake in the oven for 10 minutes.
Запеките десерт. На рикотту положите кусочки персиков. Края теста смажьте оставшимся растительным маслом. Выпекайте в духовке 10 минут.
Serve the phyllo with the peaches, sprinkling each shell with dried thyme leaves.
Подавайте фило с персиками, посыпав каждую корзинку листьями сушеного тимьяна.