Wash the chicken eggs, boil them hard, peel and finely chop. Wash the tomato, remove the stem, cut into small cubes. Thaw the phyllo dough in the refrigerator. Finely chop the bacon. Grate the cheese. Prepare a baking dish. Preheat the oven to 180 degrees. To serve, wash the parsley and dry it on paper towels.
Куриные яйца вымойте, отварите вкрутую, почистите и мелко порежьте. Помидор вымойте, удалите плодоножку, нарежьте маленькими кубиками. Тесто фило разморозьте в холодильнике. Бекон мелко порежьте. Сыр натрите на терке. Приготовьте форму для выпечки. Разогрейте духовку до 180 градусов. Петрушку для подачи вымойте, обсушите на бумажных полотенцах.
Prepare the filling. Mix bacon with boiled eggs, tomato and cheese. Divide the filling into four equal parts.
Приготовьте начинку. Смешайте бекон с вареными яйцами, помидором и сыром. Разделите начинку на четыре одинаковые части.
Prepare filo with eggs. Wrap some of the filling in each sheet of dough and fold it into an envelope. Grease the bottom of the baking dish with oil, lay out the product blanks, coat them with the remaining vegetable oil. Bake in the oven for 10 minutes.
Приготовьте фило с яйцами. В каждый лист теста заверните часть начинки, сложите конвертиком. Смажьте дно формы для выпечки маслом, выложите заготовки изделий, промажьте их оставшимся растительным маслом. Выпекайте в духовке 10 минут.
Serve the filo with the eggs, garnished with fresh parsley leaves.
Подавайте фило с яйцами, украсив листиками свежей петрушки.