Defrost the dough. Wash the pollock, peel it, separate the fillet from the skin and bones, then cut it into three parts. Grate the cheese on a coarse grater. Wash and dry the egg. Melt the butter. Wash the green onions, dry them, chop finely. Wash the tomato, dry it and cut it into slices. Preheat the oven to 170 degrees. Line a baking sheet or baking pan with parchment.
Тесто разморозьте. Минтай промойте, очистите, отделите филе от кожи и костей, затем разрежьте на три части. Сыр натрите на крупной терке. Яйцо промойте и просушите. Сливочное масло растопите. Зеленый лук промойте, просушите, мелко порубите. Помидор вымойте, просушите и разрежьте на дольки. Духовку разогрейте до 170 градусов. Противень или форму для запекания застелите пергаментом.
Prepare the filling. Salt and pepper the pollock. Leave to marinate for 1 hour. Combine egg, cheese and green onions in a bowl. Brush phyllo sheets with melted butter.
Подготовьте начинку. Минтай посолите и поперчите. Оставьте мариноваться на 1 час. Соедините в миске яйцо, сыр и зеленый лук. Листы фило смажьте растопленным сливочным маслом.
Prepare filo with fish. Place the cheese and egg mixture on each sheet, then place the fish on top. Wrap the fish in the dough with an envelope, place on a baking sheet and bake for 30 minutes.
Приготовьте фило с рыбой. На каждый лист выложите сырно-яичную массу, затем сверху положите рыбу. Заверните рыбу в тесто конвертом, выложите на противень и запекайте в течение 30 минут.
Place a serving of filo fish pie on a serving plate and place tomato slices next to it.
Порцию пирога из фило с рыбой выложите на сервировочную тарелку, рядом разложите дольки помидора.