Thaw the phyllo dough. Rinse the chicken fillet, dry it, finely chop or grind in a blender. Peel the onion and chop finely. Wash the parsley and dill, dry and chop. Rinse the egg, dry it, then separate the yolk from the white. To prepare the dish you only need the yolk. Prepare a baking sheet lined with parchment. Preheat the oven to 200 degrees.
Тесто фило разморозьте. Куриное филе промойте, просушите, мелко нарежьте или измельчите в блендере. Репчатый лук очистите и мелко нарежьте. Петрушку и укроп вымойте, просушите, измельчите. Яйцо промойте, просушите, затем отделите желток от белка. Для приготовления блюда нужен только желток. Подготовьте противень, застеленный пергаментом. Духовку разогрейте до 200 градусов.
Prepare the filling. Pour sunflower oil into a frying pan, heat it up, add chicken fillet and onions, simmer for 10 minutes, add salt and pepper, simmer for another 15 minutes. Combine cream cheese, chicken with onions, parsley and dill in a bowl.
Приготовьте начинку. На сковороду вылейте подсолнечное масло, разогрейте, выложите куриное филе и репчатый лук, потушите в течение 10 минут, посолите, поперчите, тушите еще 15 минут. Соедините в миске сливочный сыр, курицу с луком, петрушку и укроп.
Roll up the rolls and bake. Grease each sheet of dough with butter. Cover with a second sheet. Divide the filling into three parts. Place the filling on each piece of phyllo, roll it into a roll, brush with yolk and sprinkle with poppy seeds. Bake the products in the oven for 20 minutes.
Скрутите рулетики и запеките. Каждый лист теста смажьте сливочным маслом. Накройте вторым листом. Начинку разделите на три части. Выложите начинку на каждую часть фило, скрутите рулетиком, смажьте желтком и посыпьте маком. Выпеките изделия в духовке в течение 20 минут.
Place chicken phyllo rolls on a serving board.
Рулеты из фило с курицей выложите на доску для подачи.