Defrost the dough. Peel the cabbage, remove old and withered leaves if necessary, finely chop into strips or grind in a blender. Grate the cheese. Wash and dry the egg, then boil it hard and cut into small cubes. Wash and dry the parsley. Cover the pan with parchment and preheat the oven to 190 degrees.
Тесто разморозьте. Капусту почистите, при необходимости уберите старые и пожухлые листы, мелко порубите соломкой или измельчите в блендере. Сыр натрите на терке. Яйцо промойте и просушите, затем отварите вкрутую и нарежьте мелкими кубиками. Петрушку вымойте и просушите. Застелите форму пергаментом и разогрейте духовку до 190 градусов.
Make the filling. Place oil in a deep frying pan. Melt it and add cabbage. Simmer for 5 minutes. Add water and salt, simmer until the vegetable is soft for about 15 minutes. Remove from heat and combine with egg.
Сделайте начинку. В глубокую сковороду положите масло. Растопите его и выложите капусту. Потушите в течение 5 минут. Добавьте воду и соль, тушите до мягкости овоща примерно 15 минут. Снимите с огня и соедините с яйцом.
Make filo pie with cabbage. Take one sheet of dough, lay out the filling, cover with a second sheet, put the filling again. Repeat the procedure until you run out of products. Cover the top with a sheet of phyllo. Carefully place the pie in the pan, lightly grease with 1 tbsp. l. water, sprinkle with sesame seeds. Bake in the oven for 50 minutes.
Приготовьте пирог из фило с капустой. Возьмите один лист теста, выложите начинку, накройте вторым листом, снова положите начинку. Повторяйте процедуру до окончания продуктов. Сверху накройте листом фило. Аккуратно выложите пирог в форму, слегка смажьте 1 ст. л. воды, посыпьте кунжутом. Выпекайте в духовке в течение 50 минут.
Divide the aromatic phyllo with cabbage into portions and place on serving plates. Garnish with a sprig of fresh parsley.
Ароматный фило с капустой разделите на порции, выложите на сервировочные тарелки. Украсьте веточкой свежей петрушки.