Thaw the phyllo and cherries, reserving a handful for serving. Rub the cottage cheese through a sieve or using a blender. Chop the walnuts. Preheat the oven to 180 degrees. Grease a baking sheet with sunflower oil or cover it with parchment.
Фило и вишню разморозьте, оставив горсть ягод для подачи. Творог протрите через сито или с помощью блендера. Грецкие орехи измельчите. Прогрейте духовку до 180 градусов. Противень смажьте подсолнечным маслом или застелите пергаментом.
Roll out the dough and make the filling. Mix cherries, cottage cheese and walnuts in a bowl. Cut the phyllo sheets into strips 7 cm wide.
Раскатайте тесто и сделайте начинку. Смешайте в миске вишню, творог и грецкие орехи. Листы фило нарежьте полосками шириной 7 см.
Make filo pies with cherries. Place the filling on each strip of dough and wrap it in an envelope or triangle. Then brush each pie with sour cream and roll in breadcrumbs.
Сделайте пирожки из фило с вишней. На каждую полоску теста выложите начинку, заверните конвертом или треугольником. Затем каждый пирожок смажьте сметаной и обваляйте в сухарях.
Bake filo pies with cherries. Place the pies on a baking sheet. Place in preheated oven and bake for 35 minutes.
Испеките пирожки из фило с вишней. Выложите пирожки на противень. Поставьте в разогретую духовку и выпекайте в течение 35 минут.
Place the filo cherry pies on a serving plate, sprinkle with powdered sugar and garnish with cherries.
Пирожки из фило с вишней выложите на сервировочную тарелку, посыпьте сахарной пудрой и украсьте ягодами вишни.