Thaw the dough in advance. Rinse nuts and raisins thoroughly, dry, and chop using a blender. Prepare a baking tray and baking paper. Preheat the oven to 180 degrees.
Тесто заранее разморозьте. Орехи и изюм тщательно промойте, обсушите, измельчите с помощью блендера. Подготовьте противень и бумагу для выпечки. Духовку разогрейте до 180 градусов.
Prepare the filling. To do this, place the raisins in a deep bowl. Add chopped walnuts and honey there. Mix the ingredients thoroughly until smooth.
Приготовьте начинку. Для этого переложите изюм в глубокую миску. Туда же добавьте измельченные грецкие орехи и мед. Тщательно перемешайте ингредиенты до однородной массы.
Form the dish. Line a baking sheet with parchment paper and place 1 sheet of phyllo on top. Grease with vegetable oil, then cover it with another sheet of dough. Grease it with oil, then add half of the filling, distributing it evenly over the entire surface. Cover the surface of the workpiece with dough again, grease with oil and lay out the remaining filling. Then lay out the remaining phyllo sheets one at a time, brushing them with butter.
Сформируйте блюдо. Противень застелите листом пергаментной бумаги, сверху выложите 1 лист фило. Смажьте растительным маслом, после чего застелите его еще одним листом теста. Смажьте его маслом, затем выложите половину начинки, распределяя ее равномерно по всей поверхности. Снова застелите поверхность заготовки тестом, смажьте маслом и выложите оставшуюся начинку. Затем поочередно выложите оставшиеся листы фило, смазывая их маслом.
Prepare the dish. Cut the workpiece into equal diamonds, then bake it for 45 minutes. While the dish is cooking, prepare the soaking. Mix honey, water and sugar in a saucepan. Cook the mixture over low heat for 10 minutes. Immediately pour the syrup over the baked goods, then cover it with a towel and leave to brew for 15 minutes.
Приготовьте блюдо. Заготовку разрежьте на равные ромбы, после чего отправьте его выпекаться в течение 45 минут. Пока блюдо готовится, приготовьте пропитку. В сотейнике смешайте мед, воду и сахар. Смесь варите на маленьком огне 10 минут. Выпечку сразу полейте сиропом, после чего накройте его полотенцем и оставьте на 15 минут настояться.
Serve this delicious filo and honey pie as a light dessert.
Аппетитный пирог с фило и медом подавайте к столу в качестве легкого десерта.