Rinse and defrost frozen raspberries first. Rinse the chicken egg and rosemary sprigs, then dry thoroughly. Prepare a frying pan.
Замороженную малину предварительно промойте и разморозьте. Куриное яйцо и веточки розмарина промойте, после чего тщательно обсушите. Приготовьте сковороду для жарки.
Mix the ingredients. Break the egg into a deep bowl. Add milk and sugar there. Whisk the ingredients thoroughly until the sugar is completely dissolved and the mixture lightens.
Смешайте ингредиенты. Яйцо разбейте в глубокую миску. Туда же добавьте молоко и сахар. Тщательно взбейте ингредиенты в пенку, чтобы сахар полностью растворился и масса посветлела.
Prepare some toast. Add a piece of butter and rosemary sprigs to the frying pan and place it over low heat to heat up. Meanwhile, dip each slice of bread into the milk-egg mixture until it completely saturates the bread. Place the finished toast into a frying pan. Fry the slices over low heat on each side until golden brown. Divide the finished toast into two parts. Place each serving on a plate. Sprinkle the dish with raspberries and honey on top.
Приготовьте тосты. На сковороду добавьте кусочек сливочного масла и веточки розмарина, поставьте ее на маленький огонь разогреваться. В это время обмакните каждый ломтик хлеба в молочно-яичную смесь так, чтобы она полностью пропитала хлеб. Готовые тосты переложите на сковороду. Обжаривайте ломтики на медленном огне с каждый стороны до румяной корочки. Готовые тосты разделите на две части. Каждую порцию выложите на тарелку. Сверху посыпьте блюдо ягодами малины и полейте медом.
To make your toast look more interesting, garnish it with sprigs of rosemary.
Чтобы тосты смотрелись интереснее, украсьте их веточками розмарина.