Remove the tomatoes from the jar and cut into round slices. Grate the cheese on a fine grater, mix with sour cream and 1 tbsp. l. juice from tomatoes. To serve, rinse and finely chop the parsley.
Достаньте помидоры из банки и нарежьте круглыми дольками. Сыр натрите на мелкой терке, смешайте со сметаной и 1 ст. л. сока от помидоров. Петрушку для подачи промойте и мелко нарежьте.
Fry the bacon. Place strips of bacon in a dry, hot frying pan and fry for 10 minutes until golden brown. Finely chop the finished bacon.
Обжарьте бекон. На сухую раскаленную сковороду выложите полоски бекона и обжаривайте в течение 10 минут до появления золотистой корочки. Готовый бекон мелко нарежьте.
Toast the bread. Place the bread in the hot frying pan where you cooked the bacon and fry on each side for 3-5 minutes until golden brown.
Обжарьте хлеб. На горячую сковороду, где готовился бекон, выложите хлеб и обжаривайте с каждой стороны 3-5 минут до появления румяной корочки.
Prepare some toast. Spread the fried bread with cheese and sour cream. Place tomato slices on the sauce, then bacon pieces.
Приготовьте тосты. Обжаренный хлеб смажьте сыром со сметаной. Выложите на соус дольки помидоров, затем кусочки бекона.
Serve toast with tomatoes in their own juice, garnished with chopped parsley.
Подавайте тосты с помидорами в собственном соку, украсив их нарезанной петрушкой.