Get the ingredients according to the list. Peel the onions, wash and dry the mushrooms, rinse the greens. Prepare a frying pan and bowl.
Достаньте ингредиенты по списку. Почистите лук, вымойте и обсушите грибы, ополосните зелень. Приготовьте сковородку и миску.
Prepare the ingredients for the filling. Chop the onion. Cut the mushrooms into small cubes. Place the frying pan over medium heat, add vegetable oil and wait for it to heat up. Add onion. Stirring, fry it for 3-4 minutes. Add mushrooms and fry everything together. Turn off after 6-7 minutes when the mushrooms turn golden. Transfer mushrooms and onions to a bowl.
Подготовьте ингредиенты для начинки. Измельчите репчатый лук. Нарежьте небольшими кубиками грибы. Поставьте сковороду на средний огонь, добавьте растительное масло и подождите, пока она разогреется. Выложите лук. Помешивая, жарьте его 3-4 минуты. Добавьте грибы и обжарьте все вместе. Выключите через 6-7 минут, когда грибы приобретут золотистый цвет. Переложите грибы и лук в миску.
Finish making toast. Cut the pickled cucumbers into small cubes. Grate the cheese on a fine grater. Add cheese, cucumbers, mayonnaise to the mushrooms and mix. Dry the bread slices in a frying pan on both sides. Spoon mushroom mixture onto toasted toast.
Завершите приготовление тостов. Нарежьте небольшими кубиками соленые огурцы. Натрите на мелкой терке сыр. Добавьте к грибам сыр, огурцы, майонез и перемешайте. Ломтики хлеба подсушите на сковороде с двух сторон. Выложите на обжаренные тосты грибную смесь.
Line the bottom of the plate with lettuce leaves. Decorate the toast with finely chopped green onions.
Выложите дно тарелки листьями салата. Тосты украсьте мелко нарезанным зеленым луком.