Wash the tomato. Place all the ingredients conveniently in front of you on the table.
Вымойте помидор. Все ингредиенты удобно разложите перед собой на столе.
Prepare the filling. Grate the cheese on a fine grater. Cut the tomato into thin slices. It is advisable to dry the chopped tomato pieces by gently wiping them with a paper towel on both sides.
Приготовьте начинку. Сыр натрите на мелкой терке. Помидор нарежьте тонкими кружочками. Нарезанные кусочки томатов желательно высушить, аккуратно протерев бумажным полотенцем с двух сторон.
Assemble the toast. Fry the pieces of bread on both sides in a dry frying pan until golden brown. Spread sour cream on one side of the bread. Next, add the tomato slices and add a little salt. Sprinkle cheese and oregano on top.
Соберите тост. Обжарьте кусочки хлеба с двух сторон на сухой сковороде до румяной корочки. Намажьте сметану на хлеб с одной стороны. Далее положите кружочки помидоров и немного посолите. Сверху присыпьте сыром и орегано.
Garnish the toast with parsley before serving.
Украсьте тосты петрушкой перед тем, как подать на стол.