Toast the bread slices on both sides in a dry frying pan to form a crust. Rinse the chicken fillet, remove skin and excess veins if necessary, cut into pieces and fry on both sides until golden brown. Wash the onion, peel and cut into half rings. Cut the cheese into slices.
Ломтики хлеба подсушите с двух сторон на сухой сковороде, чтобы образовалась корочка. Куриное филе промойте, при необходимости очистите от кожи и лишних жилок, нарежьте кусочками и обжарьте с двух сторон до румяного цвета. Лук промойте, очистите и нарежьте полукольцами. Сыр нарежьте ломтиками.
Make some chutney. To do this, pour wine vinegar into the pan, add brown sugar and 2 tbsp. l. lingonberry jam, stir lightly. Place the mixture over medium heat until the sugar crystals are completely dissolved. The sauce should thicken. After this, add the chopped onion, simmer the ingredients for 2-3 minutes, then remove the chutney from the heat.
Займитесь чатни. Для этого на сковороду влейте винный уксус, положите коричневый сахар и 2 ст. л. джема из брусники, слегка перемешайте. Поставьте смесь на средний огонь, дождитесь полного растворения кристаллов сахара. Соус должен загустеть. После этого добавьте измельченный лук, томите ингредиенты 2-3 минуты, затем снимите чатни с огня.
Prepare some toast. Divide the bread in half. Place cheese and a little jam on two slices. Next, spread the onion chutney and pre-fried chicken breast. Pour the sauce over the toast and cover with the remaining slices of bread.
Приготовьте тосты. Разделите хлеб пополам. На два ломтика выложите сыр и немного джема. Далее распределите луковый чатни и заранее обжаренную куриную грудку. Полейте тосты соусом и накройте их оставшимися ломтиками хлеба.
Before serving, pour the lingonberry sauce over the dish again. Place the finished toast with chicken on a plate and place a little lingonberry jam next to it.
Перед подачей еще раз полейте блюдо брусничным соусом. Готовые тосты с курицей переложите на тарелку, рядом выложите немного брусничного джема.