Wash the tomatoes, remove the stems, cut into thin slices. Grate the cheese and processed cheese separately. Toast the bread for 2 minutes. Wash the dill, dry and finely chop. Preheat the oven to 200 degrees.
Помидоры помойте, удалите плодоножки, нарежьте тонкими кружочками. Брынзу и плавленый сыр натрите на терке по отдельности. Хлеб подсушите в тостере в течение 2 минут. Укроп помойте, обсушите и мелко покрошите. Разогрейте духовку до 200 градусов.
Prepare the sauce. Mix the cheese and mayonnaise with a fork into a homogeneous mass. Spread the resulting sauce in a thick layer onto the toast. Place tomato slices on top and sprinkle with grated melted cheese.
Приготовьте соус. Смешайте брынзу и майонез вилкой в однородную массу. Намажьте получившийся соус толстым слоем на тосты. Сверху положите кружочки помидоров и посыпьте тертым плавленым сыром.
Bake toast. Place the toast in a baking dish and bake in an oven preheated to 200 degrees for 10 minutes.
Запеките тосты. Положите тосты в форму для запекания, запекайте в разогретой до 200 градусов духовке в течение 10 минут.
Serve toast with tomato garnished with chopped dill.
Подавайте тост с помидором, украшенным измельченным укропом.