Wash the quince, cut out the core with seeds, cut the pulp into small cubes. Wash the bananas and apple and cut into small pieces. Cut the banana into slices for decoration. Rinse the rice well. Preheat the oven to 180 degrees.
Айву помойте, вырежьте сердцевину с семенами, мякоть нарежьте на мелкие кубики. Бананы и яблоко помойте и нарежьте небольшими кусочками. Банан для украшения порежьте кружочками. Рис хорошо промойте. Духовку разогрейте до 180 градусов.
Boil the rice. Pour water into a small saucepan and place over high heat, add salt and bring to a boil. Once boiling, reduce heat to low and add rice. Cover with a lid and cook for 10 minutes.
Отварите рис. В небольшую кастрюлю налейте воду и поставьте на сильный огонь, посолите и доведите до кипения. После закипания сбавьте огонь до минимума и всыпьте рис. Накройте крышкой и варите 10 минут.
Prepare a pp dish with quince. Take a pot or baking dish, put boiled rice, butter, a little sugar in it, put pieces of quince, banana and apple, sprinkle with cinnamon. Fill the mold in layers to the brim. Place the porridge in a hot oven and bake for 10-15 minutes.
Приготовьте пп-блюдо с айвой. Возьмите горшочек или форму для запекания, выложите в него отварной рис, сливочное масло, немного сахара, положите кусочки айвы, банана и яблока, посыпьте корицей. Заполните форму слоями до краев. Кашу поставьте в горячую духовку и запекайте 10-15 минут.
Decorate the finished porridge with fruits - for example, banana slices - and serve.
Готовую кашу украсьте фруктами — например, кружочками бананов — и подавайте к столу.