Prepare your ingredients.
Подготовьте ингредиенты.
Cut the cheese into cubes.
Сыр нарежьте брусочками.
Break the egg into a bowl, add salt and pepper to taste, and beat until smooth.
Яйцо разбейте в миску, посолите и поперчите по вкусу, взбейте до однородности.
Roll each block of cheese in flour.
Каждый брусочек брынзы обваляйте в муке.
Then dip into egg.
Затем окуните в яйцо.
And roll in breadcrumbs.
И обваляйте в панировочных сухарях.
Heat a frying pan with plenty of vegetable oil, lay out the breaded cheese blocks and fry until golden brown.
Раскалите сковороду с большим количеством растительного масла, выложите сырные брусочки в панировке и обжаривайте до образования золотистой корочки.
Turn over to the other side and fry until golden brown. Place on a paper towel to absorb excess oil.
Переверните на другую сторону и также обжаривайте до золотистости. Переложите на бумажное полотенце, чтобы оно впитало лишний жир.
Serve the cheese hot, so it will be viscous and tender, and on a bed of lettuce or, for example, spinach. Garnish with cherry tomatoes.
Сыр подавайте горячим, так он будет тягучим и нежным, и на подушке из листьев салата или, например, шпината. Украсьте помидорками черри.