Thaw phyllo dough at room temperature. Remove the butter from the refrigerator in advance; it should be at room temperature. Line a baking sheet with parchment paper. Turn the oven on 180 degrees.
Разморозьте тесто фило при комнатной температуре. Заранее достаньте сливочное масло из холодильника, оно должно быть комнатной температуры. Противень застелите пергаментной бумагой. Включите духовку на 180 градусов.
Make a preparation. Melt the butter in the microwave. Lay out a sheet of dough and brush with a thin layer of melted butter. Sprinkle lightly with sugar. Place a second sheet of phyllo dough on top. Grease again with butter and sprinkle with sugar. Repeat layers with the remaining three sheets. Place the sixth sheet of dough on top of the previous ones and press lightly. Sprinkle with sugar and cinnamon.
Сделайте заготовку. Растопите сливочное масло в микроволновке. Расстелите лист теста и смажьте тонким слоем растопленного масла. Присыпьте слегка сахаром. Уложите сверху второй лист теста фило. Снова смажьте маслом и присыпьте сахаром. Повторите слои с оставшимися тремя листами. Уложите шестой лист теста поверх предыдущих и слегка прижмите. Посыпьте сахаром и корицей.
Prepare the puff pastries. Gather the resulting layer of six sheets of dough into an accordion shape and cut into 6 equal pieces. Fold each one into a fan shape and place on a baking sheet. Place in the oven and bake for 25-30 minutes. Remove the pan from the oven and remove the puffs from the parchment to prevent them from sticking.
Приготовьте слойки. Соберите полученный пласт из шести листов теста в гармошку и нарежьте на 6 равных частей. Сложите каждую в виде веера, выложите на противень. Поставьте в духовку и выпекайте в течение 25-30 минут. Извлеките противень из духовки и снимите слойки с пергамента, чтобы избежать их прилипания.
Let the phyllo dough puffs cool slightly and sprinkle with cinnamon and powdered sugar.
Слойки из теста фило немного остудите, присыпьте корицей и сахарной пудрой.