Thaw the phyllo dough and divide into 2 parts of 5 sheets. Grate the gouda cheese on a coarse grater and break the feta cheese into pieces. Wash the greens for serving, let the water drain, and chop coarsely. Line a baking sheet with parchment paper. Turn the oven on 180 degrees.
Разморозьте тесто фило и разделите на 2 части по 5 листов. Натрите сыр гауда на крупной терке, сыр фета поломайте на кусочки. Вымойте зелень для подачи, дайте воде стечь, крупно порубите. Противень застелите пергаментной бумагой. Включите духовку на 180 градусов.
Prepare the filling and filling. Place the grated cheese in a suitable container and add feta to it, sprinkle with dried herbs and stir. Break the eggs into a separate container, pour in the milk, add the butter. Stir the mixture and beat thoroughly.
Приготовьте начинку и заливку. Поместите в подходящую емкость натертый сыр и добавьте к нему фету, посыпьте сушеными травами и перемешайте. Разбейте яйца в отдельную емкость, влейте молоко, добавьте масло. Перемешайте смесь и тщательно взбейте.
Bake the pie. Distribute the cheese filling on each sheet of dough, fold it like an accordion on top of each other. Place the prepared accordions with filling on a baking sheet. Spread the remaining cheese and milk-egg filling on top. Place in the oven and bake for 30-40 minutes until golden brown. Then remove from the mold.
Запеките пирог. Распределите сырную начинку на каждом листе теста, сложите гармошкой друг на друга. Выложите на противень готовые гармошки с начинкой. Распределите сверху оставшийся сыр и молочно-яичную заливку. Поместите в духовку и выпекайте 30-40 минут до нежной румяной корочки. Затем извлеките из формы.
Cut the pie into portions, place on serving plates, sprinkle with chopped parsley and dill on top.
Разрежьте пирог на порционные кусочки, выложите на порционные тарелки, сверху посыпьте измельченной петрушкой и укропом.