Wash the onion and dill, dry and finely chop. Grate the cheese. Cut out the center of the bread in the shape of a circle. Prepare a wooden cutting board for serving.
Лук, укроп вымойте, обсушите и мелко нарежьте. Сыр натрите на терке. У хлеба вырежете серединку в форме круга. Подготовьте деревянную разделочную доску для подачи.
Start making toast. Place bread on a heated frying pan. Break an egg into the hole of the bread. Add salt and fry over medium heat for 5 minutes until golden brown.
Начните готовить тосты. На разогретую сковороду выложите хлеб. В отверстие хлеба разбейте яйцо. Посолите и жарьте на среднем огне 5 минут до появления золотистой корочки.
Add the remaining ingredients and finish cooking. Turn the toast over and sprinkle with cheese and chopped green onions. Reduce heat and cover with a lid. Cook for another 4-5 minutes until the cheese is melted.
Добавьте оставшиеся продукты и завершите приготовление. Переверните тосты, посыпьте сыром и измельченным зеленым луком. Уменьшите огонь и накройте крышкой. Готовьте еще 4-5 минут, пока сыр не расплавится.
Place toast with green onions on a wooden cutting board and sprinkle with dill.
Тосты с зеленым луком выложите на деревянную разделочную доску и посыпьте зеленью укропа.