Wash the green onions and lettuce leaves and dry on paper towels. Finely chop the onion. Wash the cucumber, dry it and cut it into round slices.
Зеленый лук и листья салата вымойте, обсушите на бумажных полотенцах. Лук мелко нарежьте. Огурец вымойте, обсушите и нарежьте круглыми дольками.
Boil the eggs. Take a saucepan, place the eggs and pour cold water into it until it completely covers the contents. Cook over medium heat for 8-10 minutes. Peel the eggs from the shell, separate the yolk from the white. Finely chop the yolk and mix with sour cream and onions. Add salt to taste.
Сварите яйца. Возьмите кастрюлю, положите яйца и налейте в нее холодную воду так, чтобы она полностью закрыла содержимое. Варите на среднем огне 8-10 минут. Очистите яйца от скорлупы, отделите желток от белка. Нарежьте мелко желток и смешайте со сметаной и луком. Посолите по вкусу.
Toast the bread. Place the bread in a hot dry frying pan and fry for 3-5 minutes until golden brown.
Обжарьте хлеб. На раскаленную сухую сковороду выложите хлеб и обжаривайте в течение 3-5 минут до румяной корочки.
Prepare some toast. Spread sour cream sauce with yolks and onions on the bread. Place cucumber slices, lettuce leaves and top with second toast.
Приготовьте тосты. На хлеб намажьте соус из сметаны с желтками и луком. Положите дольки огурца, листья салата и накройте сверху вторым тостом.
You can serve toast with fresh chopped vegetables.
Подать тосты можно со свежыми нарезанными овощами.