Wash the figs, dry them, cut into slices. Wash the thyme, dry it, chop it finely. Cut the baguette into slices diagonally. Prepare a baking sheet. Turn on the oven to 200 degrees.
Инжир вымойте, обсушите, нарежьте дольками. Тимьян вымойте, просушите, мелко нарежьте. Багет нарежьте ломтиками по диагонали. Приготовьте противень. Включите духовку на 200 градусов.
Start making toast. Place the bread on a baking sheet lined with parchment paper. Place in the oven for 5 minutes. Brush each slice with honey and sprinkle with half the chopped thyme. Add the Gorgonzola slices and press lightly. Place the toast in the preheated oven for 2-3 minutes until the cheese begins to melt.
Начните готовить тосты. Выложите хлеб на противень, застеленный пергаментным листом. Отправьте в духовку на 5 минут. Смажьте каждый ломтик медом и посыпьте половиной нарезанного тимьяна. Положите ломтики горгонзолы и слегка прижмите. Отправьте тосты с в разогретую духовку на 2-3 минуты, пока сыр не начнет плавится.
Add the remaining ingredients and finish cooking. Place fig slices on the finished toast, season with salt and pepper, and sprinkle with the remaining thyme leaves. Place in the oven for 2 minutes.
Добавьте оставшиеся продукты и завершите приготовление. Выложите на готовые тосты ломтики инжира, посолите, поперчите, посыпьте оставшимися листьями тимьяна. Отправьте в духовку на 2 минуты.
Before serving, drizzle the gorgonzola toast with runny honey.
Перед подачей тосты с сыром горгонзола полейте жидким медом.