Slice the baguette diagonally. Cut the olives in half. Wash the dill, dry it and chop it finely.
Багет нарежьте наискосок. Оливки разрежьте пополам. Укроп вымойте, просушите и мелко нарежьте.
Toast the bread. Place the bread in a hot dry frying pan and fry on each side for 5 minutes until golden brown.
Обжарьте хлеб. На раскаленную сухую сковороду выложите хлеб и обжаривайте с каждой стороны 5 минут до появления румяной корочки.
Prepare some toast. Spread the curd cheese on the bread, put the radomer cheese, and carefully place the olive halves on top. Place the finished toast in a hot frying pan and fry over low heat for 2 minutes until the cheese melts.
Приготовьте тосты. На хлеб намажьте творожный сыр, положите сыр радомер, сверху аккуратно разложите половинки оливок. Выложите готовые тосты на горячую сковороду, обжарьте на маленьком огне 2 минуты, чтобы сыр расплавился.
Sprinkle toast with radomer cheese with dill and serve hot as an addition to morning tea or coffee.
Тосты с сыром радомер посыпьте укропом, подавайте горячими в качестве дополнения к утреннему чаю или кофе.