Pre-wash the apple, cucumber, radish, herbs and dry. Finely chop the parsley. Prepare a toaster and serving plate.
Предварительно вымойте яблоко, огурец, редьку, зелень и обсушите. Петрушку мелко порежьте. Подготовьте тостер и тарелку для подачи.
Prepare the filling. Finely grate the apple, cucumber and radish. Stir vegetables in a bowl. Then salt, pepper and season with cottonseed oil.
Приготовьте начинку. Мелко натрите яблоко, огурец и редьку. Перемешайте овощи в миске. Затем посолите, поперчите и заправьте хлопковым маслом.
Prepare the bread for toasting. Dry the loaf slices using a toaster. Leave them for 30 seconds.
Подготовьте хлеб для тостов. Подсушите ломтики батона с помощью тостера. Оставьте их на 30 секунд.
Spread the filling on the bread. Squeeze excess oil from vegetable mixture and spoon onto prepared toast.
Разложите начинку на хлебе. Отожмите лишнее масло у овощной смеси и выложите ее на приготовленные тосты.
Before serving, garnish the toast with parsley.
Перед подачей тосты украсьте зеленью петрушки.