Pre-wash the tomatoes and herbs and dry them on a paper towel. Cut the tomato into circles. Finely chop the onion. Separate the thick stem from the dill sprig. Remove the canned food from the jar and mash with a fork. Preheat the oven to 180 degrees.
Предварительно помойте помидоры и зелень, высушите на бумажном полотенце. Нарежьте помидор кружками. Мелко нарежьте лук. От веточки укропа отделите толстый стебель. Достаньте из банки консервы и разомните вилкой. Разогрейте духовку до 180 градусов.
Spread the filling onto the toast. First place canned beef in tomato sauce on the bread. Top with chopped tomatoes and then add green onions.
Выложите начинку на тосты. На хлеб сначала выложите консервы из бычков в томатном соусе. Сверху положите нарезанные помидоры, а затем выложите зеленый лук.
Bake toast. Grease a baking sheet with sunflower oil and place toast on it. Bake for 7 minutes at 180 degrees.
Запеките тосты. Смажьте противень подсолнечным маслом и выложите на него тосты. Запекайте на протяжении 7 минут при температуре 180 градусов.
Before serving, garnish the toast with fresh dill and a splash of mayonnaise for beauty.
Перед подачей украсьте тосты свежим укропом и каплей майонеза для красоты.