Pre-wash the greens and dry them on a paper towel. Finely chop the green onions and dill separately. Peel the garlic and chop it.
Предварительно помойте зелень и высушите на бумажном полотенце. Зеленый лук и укроп мелко нарежьте по отдельности. Очистите чеснок от шелухи и измельчите.
Prepare your ingredients. Cut the smoked-boiled beef into 3-4 mm slices. Combine garlic, chopped green onions, mayonnaise in a container and mix thoroughly.
Подготовьте ингредиенты. Нарежьте копчено-вареную говядину ломтиками по 3-4 мм. Соедините в емкости чеснок, нарезанный зеленый лук, майонез и тщательно перемешайте.
Make some toast. Toast the bread slices for 30 seconds. Place the garlic mixture and then the meat pieces on the prepared toast. Also apply a little garlic paste on top.
Сделайте тосты. Подсушите ломтики хлеба в тостере в течение 30 секунд. На приготовленные тосты выложите чесночную смесь и затем кусочки мяса. Сверху также нанесите немного чесночной массы.
Before serving, garnish the toast with finely chopped dill.
Перед подачей тосты украсьте мелко нарезанной зеленью укропа.