Remove the milk from the refrigerator in advance; it should be at room temperature. Cut the ciabatta into slices. Chop the almonds with a knife and place on a flat plate.
Заранее достаньте молоко из холодильника, оно должно быть комнатной температуры. Нарежьте чиабатту ломтиками. Миндаль измельчите ножом и насыпьте на плоскую терелку.
Prepare lezone for toast. To do this, mix eggs, milk, sugar, almond and vanilla extracts.
Приготовьте льезон для тостов. Для этого смешайте яйца, молоко, сахар, миндальный и ванильный экстракты.
Prepare some toast. To do this, heat the olive oil in a frying pan, dip a slice of ciabatta into the lezon, then roll in a bowl with sliced almonds and place in the frying pan. Fry the toast for 3-4 minutes on each side.
Приготовьте тосты. Для этого нагрейте на сковороде оливковое масло, окуните ломтик чиабатты в льезон, затем обваляйте в миске с нарезанным миндалем и выложите на сковороду. Обжаривайте тост 3-4 минуты с каждой стороны.
Serve toast with grated almonds with maple syrup.
Тосты с тертым миндалем подайте к столу с кленовым сиропом.