Cut the ciabatta into 6 pieces. Open the can of sun-dried tomatoes and drain the oil. Wash the arugula, dry it, tear it with your hands. Slice the prosciutto ham into thin slices. To serve, wash, dry and chop the basil. Prepare a baking sheet. Turn the oven on 180 degrees.
Нарежьте чиабатту на 6 кусочков. Вскройте банку с вялеными помидорами, слейте масло. Руколу вымойте, обсушите, порвите руками. Нарежьте ветчину прошутто на тонкие ломтики. Базилик для подачи вымойте, обсушите, измельчите. Приготовьте противень. Включите духовку на 180 градусов.
Bake toast. Drizzle the ciabatta slices with olive oil, place them on a baking sheet and place them in an oven preheated to 180 degrees for 10 minutes.
Запеките тосты. Сбрызните ломтики чиабатты оливковым маслом, разложите на противне и отправьте их в разогретую до 180 градусов духовку на 10 минут.
Prepare some toast. Spread the toast with cream cheese, add arugula leaves, slices of prosciutto ham and sun-dried tomatoes.
Приготовьте тосты. Смажьте тосты творожным сыром, выложите листья руколы, ломтики ветчины прошутто и вяленые помидоры.
Garnish the prosciutto toast with chopped basil leaves and pine nuts.
Украсьте тосты с ветчиной прошутто измельченными листьями базилика и кедровыми орехами.