Cut the bread into slices. Open a can of canned chickpeas and drain the liquid. Wash the tomatoes and onions and dry. Peel the onion. Finely chop the tomatoes, pickled cucumbers and onions. To serve, wash the lettuce leaves and dry them on paper towels.
Нарежьте хлеб ломтиками. Вскройте банку консервированного нута, слейте жидкость. Вымойте помидоры и лук, обсушите. Очистите лук от шелухи. Мелко нарежьте помидоры, маринованные огурцы и лук. Листья салата для подачи вымойте, обсушите на бумажных полотенцах.
Make some toast. Place the bread slices in a dry frying pan and fry on both sides for 2-3 minutes.
Поджарьте тосты. Выложите ломтики хлеба на сухую сковороду и обжарьте с двух сторон по 2–3 минуты.
Prepare some toast. To do this, mix chopped tomatoes, cucumbers and onions, add canned chickpeas, mayonnaise, mustard, salt and pepper and mix well. Apply the resulting filling to one slice of bread, spread and cover with the second slice.
Приготовьте тосты. Для этого смешайте нарезанные помидоры, огурцы и лук, добавьте консервированный нут, майонез, горчицу, посолите, поперчите и хорошенько перемешайте. Получившуюся начинку нанесите на один ломтик хлеба, распределите и накройте вторым ломтиком.
Cover a wide flat plate with lettuce leaves, toast with canned chickpeas and serve.
Широкую плоскую тарелку застелите листьями салата, выложите тосты с консервированным нутом и подайте к столу.