30-40 minutes before the start of cooking, remove the package of seafood from the freezer, open and transfer the mixture to a deep plate to defrost. Peel, wash and finely chop the garlic. Wash and dry the lettuce leaves. Wash the lime, cut it in half, cut off a few wedges, and squeeze the juice out of the rest. Wash the parsley and cherry tomatoes to serve.
За 30-40 минут до начала приготовления достаньте упаковку морепродуктов из морозильной камеры, откройте и переложите смесь в глубокую тарелку для разморозки. Чеснок почистите, помойте и мелко нарежьте. Листья салата помойте и обсушите. Вымойте лайм, разрежьте его пополам, отрежьте несколько долек, из остальной части выдавите сок. Помойте петрушку и помидоры черри для подачи.
Fry the seafood. Pour vegetable oil into a frying pan and put on fire. Carefully place the defrosted seafood mixture into a hot frying pan, add garlic, salt and stir. Cook for about 5-6 minutes. When the seafood is browned and the liquid has evaporated, reduce the heat and add cream to the pan. Simmer the mixture over low heat for another 5 minutes.
Обжарьте морепродукты. На сковороду налейте растительное масло и поставьте на огонь. Размороженную смесь из морепродуктов аккуратно выложите на горячую сковороду, добавьте чеснок, посолите и перемешайте. Готовьте около 5-6 минут. Когда морепродукты подрумянятся и жидкость испарится, убавьте огонь и добавьте в сковороду сливки. Томите смесь на медленном огне еще 5 минут.
Prepare some toast. Place the slices of bread one by one in a hot frying pan without oil and brown them on each side for 1-2 minutes. Then transfer to a spacious plate and place a lettuce leaf on each piece. Spread the prepared seafood mixture over toast, pour over lime juice, and place a couple of citrus slices next to it on a plate for beauty and aroma.
Приготовьте тосты. На горячую сковороду без масла поочередно выложите ломтики хлеба и в течение 1-2 минут подрумяньте их с каждой стороны. Затем переложите в просторную тарелку и на каждый кусок положите салатный лист. Готовую морскую смесь распределите по тостам, полейте соком лайма, пару цитрусовых долек положите рядом на тарелку для красоты и аромата.
To enhance the flavor of the dish and add aesthetics, place a sprig of parsley on the toast. Cut the cherry tomatoes in half and place on a plate.
Чтобы усилить аромат блюда и добавить эстетики, положите на тосты по веточке петрушки. Помидоры черри разрежьте пополам и разложите по тарелке.