Wash the chicken egg. Remove the milk and butter from the refrigerator. Prepare a deep bowl, whisk and frying pan in advance.
Помойте куриное яйцо. Достаньте молоко и масло из холодильника. Заранее подготовьте глубокую миску, венчик и сковороду.
Make a leison. Pour milk into a bowl and break the egg. Whisk the mixture thoroughly until smooth. Add ground cinnamon and stir again. Pour the milk-egg mixture for toast into a container suitable for the size of the bread, preferably with a flat bottom.
Сделайте льезон. В миску налейте молоко и разбейте яйцо. Тщательно взбейте смесь венчиком до однородности. Добавьте молотую корицу и повторно перемешайте. Молочно-яичную смесь для тостов перелейте в емкость, соответствующую размеру хлеба, желательно, с плоским дном.
Form toasts. Spread about 2 tbsp on one slice of bread. l. apple jam, then cover the resulting sandwich with a second slice of bread and press lightly with your hands. The result should be 4 servings of toast.
Сформируйте тосты. На один ломтик хлеба намажьте примерно 2 ст. л. яблочного повидла, затем накройте получившийся бутерброд вторым ломтиком хлеба и слегка прижмите руками. В итоге должно получиться 4 порции тостов.
Toast the toast. Dip the resulting toasts on both sides into the milk mixture, holding them there for 2-3 seconds on each side so that the bread is well soaked, but does not have time to get too wet. Then place the toast in a heated frying pan, generously greased with a piece of butter. Fry for 1-2 minutes over medium heat until browned on each side.
Обжарьте тосты. Получившиеся тосты обмакните с двух сторон в молочную смесь, подержав их там по 2-3 секунды с каждой стороны так, чтобы хлеб хорошо пропитался, но не успел сильно размокнуть. Затем выложите тост на разогретую сковороду, обильно смазанную кусочком сливочного масла. Обжарьте по 1-2 минуте на среднем огне до подрумянивания с каждой стороны.
It is better to serve the dish hot so that the crispy crust is clearly noticeable. Use any fruits and berries to decorate ready-made toasts. A fresh green apple works great.
Подавать блюдо лучше горячим, чтобы хрустящая корочка была хорошо ощутима. В качестве украшения уже готовых тостов используйте любые фрукты и ягоды. Отлично подойдет свежее зеленое яблоко.