Place sirtaki cheese in a deep container. Wash greens and cherry tomatoes for serving. Place the pan on the stove in advance.
Сыр сиртаки переложите в глубокую емкость. Зелень и помидоры черри для подачи помойте. Сковороду заранее поставьте на плиту.
Prepare the bread for toasting. Preheat a frying pan by melting a stick of butter in it. Alternately fry each slice of bread on both sides until golden brown, about 1-2 minutes per side.
Подготовьте хлеб для тостов. Предварительно разогрейте сковороду, растопив в ней кусок сливочного масла. Поочередно обжарьте каждый ломтик хлеба с двух сторон до румяной корочки, примерно 1-2 минуты на каждую сторону.
Make the filling. Add cream to the container with sirtaki cheese. Crush the cheese with a fork, mixing with cream until smooth. Pepper lightly.
Сделайте начинку. В емкость с сыром сиртаки добавьте сливки. Сыр раздавите вилкой, смешивая со сливками до однородной консистенции. Слегка поперчите.
Assemble the toasts. Spread the cheese evenly over one slice of bread, sprinkling lemon juice on top, and top with the second slice. The result should be 4 golden toasts. Cut each into two equal halves diagonally and serve the warm toasts.
Соберите тосты. Равномерно распределите сыр по одному ломтику хлеба, сбрызнув сверху лимонным соком, а вторым ломтиком накройте сверху. В итоге должно получиться 4 румяных тоста. Разрежьте каждый на две одинаковые половины по диагонали и теплые тосты подавайте к столу.
Garnish the resulting toasts with parsley, basil, olives and cherry tomatoes. This will make the dish even more appetizing, and the spicy aroma of herbs will enhance the pleasure.
Украсьте получившиеся тосты петрушкой, базиликом, оливками и помидорами черри. Так блюдо приобретет еще более аппетитный вид, а пряный аромат трав усилит удовольствие.