Cut the baguette into 6 medium-thick slices. Prepare in advance all the necessary ingredients for making toast, a container for dipping the baguette and a frying pan. Wash the egg, banana and mint to serve. Lightly heat the cream in the microwave.
Нарежьте багет на 6 ломтиков средней толщины. Заранее подготовьте все необходимые ингредиенты для приготовления тостов, емкость для обмакивания багета и сковороду. Помойте яйцо, банан и мяту для подачи. Сливки слегка подогрейте в микроволновке.
Prepare honey leison. Pour warm cream into a small container, add honey, chicken egg and mix thoroughly with a fork or whisk.
Приготовьте медовый льезон. В небольшую емкость налейте теплые сливки, добавьте мед, куриное яйцо и тщательно перемешайте вилкой или венчиком.
Toast the toast. Dip each baguette slice in turn into the prepared milk-honey mixture on both sides. Place the toast in a well-oiled frying pan and fry until golden brown, about 1-2 minutes on each side. Transfer the finished browned toast to a large plate and sprinkle with powdered sugar.
Обжарьте тосты. Каждый ломтик багета поочередно окуните в подготовленную молочно-медовую смесь с двух сторон. Выкладывайте тосты на хорошо разогретую намасленную сковороду и обжаривайте до золотистой хрустящей корочки около 1-2 минут с каждой стороны. Переложите готовые румяные тосты на большую тарелку и посыпьте сахарной пудрой.
If you want to add some “zest” to your breakfast, cut fresh fruits, berries and add a sprig of mint as decoration. Banana, raspberries, blueberries and blackberries go well with honey delicacy.
Если хотите добавить «изюминки» своему завтраку, в качестве декора нарежьте свежие фрукты, ягоды и положите веточку мяты. С медовым лакомством хорошо сочетаются банан, малина, черника и ежевика.