Wash the pear, remove the stem and seeds, cut lengthwise into thin slices. Prepare a baking dish or baking sheet. Preheat the oven to 200 degrees.
Грушу вымойте, удалите плодоножку и семена, нарежьте вдоль на тонкие ломтики. Приготовьте форму для запекания или противень. Разогрейте духовку до 200 градусов.
Prepare some toast. Melt the butter in a frying pan. Fry each piece of bread over medium heat for 1 minute on each side until golden brown. Place a slice of cheese and a few slices of pear on the bread.
Приготовьте тосты. Растопите сливочное масло на сковороде. Обжарьте каждый кусочек хлеба на среднем огне по 1 минуте с каждой стороны до румяной корочки. На хлеб выложите по ломтику сыра и несколько ломтиков груши.
Bring the toasts to readiness. Place the toast in the pan and bake in an oven preheated to 200 degrees for 5 minutes.
Доведите тосты до готовности. Положите тосты в форму и запекайте в разогретой до 200 градусов духовке в течение 5 минут.
Serve the emmental cheese toasts hot, sprinkled with a pinch of pepper mixture.
Подавайте тосты с сыром эмменталь горячими, присыпав щепоткой смеси перцев.